Gezichtsbehandelingen/prijzen

Op dit moment heb ik een klantenstop op de gezichtsbehandelingen.

We worden steeds bewuster om bezig te zijn met huidverbetering, natuurlijke producten en het milieu, zo ben ik op zoek gegaan naar producten die aan deze eisen voldoen. 

Na wat lezen en research ben ik erg enthousiast geworden over de producten van Sienna-X.  (meerdere Awards ontvangen in 2019) een mix van gezonde, natuurlijke formules met hoogwaardige actieve bestandsdelen, Anti verontreiniging - rood/blauw licht bescherming, subtiele geuren, dezelfde formules als bij de dermatoloog (dermatologisch getest) geschikt voor veganisten.

Kijk voor product informatie over de producten in de webshop.

Er is keuze uit meerdere gezichtsbehandelingen, deze zijn hieronder aangegeven. Tijdens de behandelingen gebruik ik de Vapozone en warme kompressen

Ook kunt u kiezen voor extra stimulerende behandelingen tijdens u gekozen gezichtsbehandeling, deze staan tevens onderaan aangegeven. Dit zijn stimulerende behandelingen op het gebied van huidverbetering en huid verjonging.

Ook tot de extra's behoren, het verven van wimpers en/of wenkbrauwen, modelleren wenkbrauwen of harsen ( hele gelaat, of bepaalde zones) deze zijn los te boeken of kunnen tijdens de gezichtsbehandeling worden toegepast. Tijdens de gezichtsbehandeling krijgt u een korting van 20% op deze extra behandelingen.

Gelieve deze extra behandelingen aan te geven bij het maken van de afspraak. 

Sienna-X basis behandeling +/- 45 minuten € 35,- dit is een basis behandeling en zeer geschikt voor de gevoelige huid.
* oogreiniging
* diepte reiniging
* peeling/ scrub
* oneffenheden verwijderen + bijwerken wenkbrauwen
* ontgiftend klei masker/ hydraterend masker
* verzorgende oog, dag of nacht creme
Sienna-X basis behandeling +/- 60 minuten € 45,- dit is een basis behandeling geschikt voor alle huidtypes.
* oogreiniging
* diepte reiniging
* peeling/ scrub
* oneffenheden verwijderen + bijwerken wenkbrauwen
* massage ( gelaat, hals, decollete, schouders en hoofd)
* ontgiftend klei masker
* serum
* verzorgende oog en dag of nacht creme
* wimper en wenkbrauw serum
Sienna- X brightning +/- 75 minuten € 55,- dit is een behandeling voor een frisse uitstraling, intensief voedend, extra hydraterend, en ook zeer geschikt voor een droge huid
* oogreiniging
* diepte reiniging balm
* diepte reiniging lotion
* chemical peel/ scrub
* oneffenheden verwijderen + bijwerken wenkbrauwen
* massage ( gelaat, hals, decollete, schouders)
* ontgiftend klei masker tijdens het masker krijgt u een heerlijke hoofd massage
* miracle mask ( zeer hydraterend met maluta honing) tijdens dit masker krijgt u een heerlijke hand massage
* facial oil de olie wordt door middel van warme rozenkwartsstenen ingemasseerd.
* serum wenkbrauwen/wimpers
Sienna-X deep cleansing +/- 75 minuten € 65,- dit is een anti-age behandeling intensief reinigend, met Retinol, anti verouderend, hydraterend, en zeer voedend
* oogreiniging
* diepte reiniging balm
* diepte reiniging lotion
* oneffenheden verwijderen + bijwerken wenkbrauwen
* massage ( gelaat, hals, decollete, schouders) deze massage wordt aangevuld met een massage met warme rozenkwartsstenen.
* chemical peel tijdens de peeling krijgt u een heerlijke hoofd massage
* ontgiftend kleimasker tijdens dit masker krijgt u een heerlijke handmassage
* retinol serum
* verzorgende oog en dag /nachtcreme
* serum wenkbrauwen/ wimpers
intensieve reiniging (Acne, comedonen) +/- 45 minuten € 35,- deze behandeling is een intensieve reiniging, speciaal voor mensen met acne, blackheads/comedonen
* gezichtsreiniging
* vapozone
* exfoliëren / scrub
* oneffenheden verwijderen/dermabrassie
* Chemical peel
* kleimasker
* verzorgende oog,dag/nachtcreme
extra tijdens behandelingen: div. extra stimulerende anti verouderings behandelingen. Deze kunt u aanvullen aan u gezichtsbehandeling naar keuze. graag vermelden bij het maken van de afspraak.
* gezichtsmassage 15 min. € 10,00
* edelsteenmassage met rozenkwarts +/- 10 min € 7,50
een massage met warme rozenkwarts bevordert de elasticiteit, het voert vocht af, verbetert de bloedcirculatie waardoor het huidverouderingsproces wordt tegeggegaan, vermindert ontstekingen, volet erg ontspannend
* intensieve reiniging gelaat ( dermabrassie apparaat) € 10,00
-dit apparaat reinigt doormiddel van zuigkracht de huid erg intensief. met verschilende opzetstukjes kunnen diversen zones worden behandeld. dit helpt bij huidsveroudering, fijne lijntjes, acne, comedomen. ( niet voor alle huidtypes geschikt)
* intesieve reiniging gelaat + massage ( vibro skin) € 10,00
- door middel van trillingen wordt u huid extra gestimuleerd, waardoor er een betere doorbloeding ontstaat, betere reiniging ontstaat en de huid strakker en steviger maakt. door verschillende opzet stukjes kan er een intesieve reiniging en massage op het gehele gelaat worden toegepast.
* dermaroller/microneedling huidverjongende werking( stevigere huid, vermindert rimpels, bestrijd huidveroudering, hyperpigmentatie en littekens) € 10,00
- door middel van kleine naaldjes worden er kleine gaatjes in de huid geprikt. De huid wordt hierdoor net voldoende verwond om de aanmaak van groeifactoren in gang te zetten. Collagen en elastine zullen nu geproduceerd worden en herstellen niet enkel de huid, ze maken deze ook sterker, dikker, egaler van kleur en weerbaarder. vermijd na deze behandeling direct zonlicht, geheel pijnloos maar kan wel wat vurig aanvoelen.
*anti wallen masker/serum € 2.50
*ampullen ( een ampul is een power boost, zeer geconcentreerd, super effectief bestaat uit alleen maar werkzame stoffen die diep in de huid dringen. er zijn diversen ampullen voor verschillende doeleinden) € 5.00
VERVEN / HARSEN:
*wenkbrauwen epileren / modelleren € 7.50
*wenkbrauwen verven ( bijwerken) € 7.50
*wenkbrauwen modelleren + verven € 12.50
*wimpers verven € 10.00
*Harsen lip € 5.00
*Harsen kin € 5.00
*Harsen wenkbrauwen/epileren modelleren €10.00
*Harsen wangen € 5.00
*Harsen hele gelaat € 20.00

Bij een gezichtsbehandeling beginnen we met een huidanalyse, dit om een passende behandeling en producten te adviseren en toe te passen, uiteraard beslist u zelf welke behandeling u graag zou willen.

De producten waarmee ik werk zijn van SIENNA-X  

SIENNA-X 

De Sienna-X Skincare-collectie is ontwikkeld op basis van uitgebreide bewezen testen, marktonderzoek en een visie van therapeuten en consumenten die een transparant huidverzorgingsproduct nodig hebben. puur natuur tot wel 98%, huid verbeterend, anti verouderend en intensief verzorgend.
Oprichter van het bekroonde Professional Beauty Brand, Nicola Matthews 'eigen ervaring met huidverzorging en daarop volgend marktonderzoek heeft bevonden dat veel andere mensen het eens waren dat ze huidverzorging een verwarrende categorie vonden.
Elke persoon is individueel en heeft een andere leefstijl ook reageert elke huid anders op invloeden van buitenaf we begrijpen de verschillen maar we zijn nog steeds opgebouwd uit dezelfde cellen, lagen en bloedvaten die de gezondheid van onze huid voeden. Met dit assortiment kunt u uw eigen huidverzorgingsregime creëren voor uw persoonlijke huid-of levensstijlbehoeften. Trouw aan zijn visie, de collectie is gemakkelijk te begrijpen en geschikt voor alle huidtypes. Gebruik ze alleen of in combinatie met elkaar voor nog meer vocht wanneer de huid strak of uitgedroogd aanvoelt. Elk product binnen het assortiment is een mix van gezonde, natuurlijke ingrediënten met hoogwaardige actieve stoffen die dermatologisch zijn getest. U zult genieten van de resultaten van experts die uw huid van binnenuit laten stralen.

U kunt kiezen uit bovenstaande behandelingen.